Tapahtumat

Jálkur järjestää vuosittain jäsenilleen runsaasti erilaisia kursseja ja tapahtumia – luonnollisesti liittyen islanninhevosiin ja ratsastamiseen. Tarjontaamme kuuluvat eri valmentajien kurssit jäsenetuhintaan sekä hevosellisille että hevosettomille, teorialuennot, lastenkurssit ja paljon muuta. Kuutamoisena yönä ratsastettava Qtamovaellus on myös vakiinnuttanut paikkansa jokaiseen syksyyn unohtamatta tietenkään Jálkurin pikkujouluja.

KURSSIT JA TAPAHTUMAT 2021

5.4. PASSIKURSSI Iso-Tuomiston tilalla, kurssin vetää Annika Kyrklund

13.5. RATSASTUSKURSSI HEVOSETTOMILLE JA HEVOSELLISILLE Iso-Tuomiston tilalla, kurssin vetää Annika Kyrklund

Lisäksi suunnitelmissamme ovat vuodelle 2021 seuraavat kurssit, joiden toteutumisesta (korona) ja aikataulusta ilmoitamme myöhemmin:

* kengättömien hevosten VUOLUKURSSI
*TRAILERIKURSSI
* RATSASTUSSIMULAATTORIKURSSI
* SAVITYÖKURSSI II Kanipakassa
* JÁLKUR-ÄIJÄKURSSI (pajakurssi)
* JÁLKUR-MUIJAKURSSI (jouhikorukurssi)

Näiden lisäksi suunnnittelemme vappuun ajoittuvaa VIRTUAALISIMATÖLTTIÄ & PUKURATSASTUSTA viime vuoden tapaan.

Ohjelmassamme syksyllä on suosittu ja tunnelmallinen JÁLKURIN QTAMOVAELLUS ja joulua lähempänä JÁLKURIN PERINTEISET PIKKUJOULUT.

Muistathan, että Jálkurin jäsenenä sinulla on etusija näille kursseillemme. Joillekin kursseille on mahdollista saada Jálkurin kurssitukea. Näistä kerromme vain jäsenillemme tulevissa jäsentiedotteissamme.

Kursseista lisätietoa lähempänä kurssiajankohtaa jäsentiedotteessa ja Jalkurin FB-sivulla.

Tiedustelut ja hintatiedot kaikista kursseista sekä ilmoittautumiset Johanna Kupari osoitteeseen kupari.johanna@gmail.com

Tervetuloa mukaan tapahtumiimme!