Kilpailut

Jálkur järjestää vuosittain useita kilpailuja kaiken tasoisille ratsastajille.
Sport-kisojen lisäksi järjestämme vuosittain myös gaedingakeppni-kisat.

Lapset ja aloittelevat kilpailijat ovat meille tärkeitä, ja siksi järjestämmekin jokaisen kisan yhteydessä myös helppoja luokkia ja lähes joka kilpailuissa myös lapsille suunnattuja rennompia ja leikkimielisempiäkin luokkia, joihin toki saavat ottaa osaa aikuisetkin.

Tavoitteemme ovat ammattimaisesti järjestetyt kilpailut, joissa silti vallitsee mukava ja rento tunnelma. Järjestämme kilpailumme omalla baanallamme, joka sijaitsee Orimattilan Hevoskylässä raviradan keskellä. Baanamme on kansainväliset mitat ja säännöt täyttävä islanninhevosten kilpailurata.

VUODEN 2021 KILPAILUMME:

7.3. Talvikisat (SPORT: alue- ja harjoituskilpailut) Orimattilassa

24.4. Pre-Wappukisat (SPORT: kansalliset kilpailut Orimattilassa)

28.8. Elokisat (SPORT: alue- ja harjoituskilpailut sekä gaedingakeppni (harjoitus) Orimattilassa

World Ranking –kilpailuihimme voi hankkia yritykselleen sponsoripaketin, jonka hinta on 200,- EUR/luokka. Pakettiin kuuluvat sponsorikuulutukset ennen luokkaa, näkyvyys nettisivuillamme ja Jálkurin somessa. Tiedustele sponsoripaketteja Johanna Kuparilta: kupari.johanna@gmail.com

Tiedustele myös pienempien sponsoripakettien saatavuutta ja hintoja – niillä näyt Jálkurin nettisivuilla yrityksesi nimellä ja Jálkurin FB-sivuilla.

Lisätietoa kisoista lähempänä kisoja Sihyn internetsivuilta sekä Jálkurin Facebook-sivuilta. Kisatietoja myös Jálkurin jäsenille lähetettävissä jäsentiedotteissa.

Tervetuloa kilpailemaan ja kannustamaan!